Vård & omsorg - Östgöta Omsorg
21683
page,page-id-21683,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Östgöta Omsorg vård, omsorg och personlig assistans

 

För oss på Östgöta Omsorg innebär ett professionellt bemötande och god omsorg mer än bara några ord
– Det är hela vår filosofi.

Du och dina behov står i centrum och vi på Östgöta Omsorg anstränger oss till det yttersta för att du ska känna dig trygg, nöjd och omhändertagen.

Varje dag – alla dagar.

 

Trygghet och trivsel är något vi alltid vill att du ska känna när vi från Östgöta Omsorg är på besök. Din integritet respekteras av våra medarbetare och det är dina synpunkter som är viktigast. Tillsammans hittar vi den lösning som passar dig och dina önskemål bäst. Vi vill alltid vara lösningsfokuserade och se till möjligheter istället för begränsningar.

 

När du bokar ett första möte med oss så skapar vi en personlig pärm som tydligt beskriver vilken hjälp du önskar och när den ska utföras. Vår målsättning är att du som kund ska få så lite ombyte som möjligt när det gäller personal. Detta för att du ska känna dig trygg och för att vi ska veta vad du behöver hjälp med utan att behöva fråga varje gång vi kommer till dig.

 

Redan några dagar efter vårt första möte får du en egen kontaktperson som tillsammans med dig gör ett löpande schema för den omsorg och de tjänster du beställde. Skulle dina behov ändras så tar du bara upp det med din kontaktperson så kontaktar vi din biståndshandläggare.

 

Vi samarbetar även med andra vårdgivare såsom sjukhus, vårdcentral och distriktssköterska. Skulle du hamna på sjukhus garanterar vi att personal från Östgöta Omsorg möter upp dig vid hemkomsten och att vi är uppdaterade på ditt nuvarande hälsotillstånd.

 

Vi på Östgöta Omsorg finns tillgängliga för dig även kvällar och helger om du har några funderingar.

 

Vi är stolta över vår kompetenta personal som alla har relevant utbildning och stor erfarenhet av hemtjänst och omsorg.

 

 

När du väljer dina tjänster hos Östgöta Omsorg hjälper vi dig med följande:

 

Städning, matlagning, byte av sängkläder, tvätt, olika inköp (t.ex. mat), promenader, läkarbesök, teater-, bio- och andra besök. personlig hygien, matning, transporter, mediciner etc.

 

Vi kan också hjälpa dig med storstädning, flyttstädning, fönsterputs, Fråga oss så hittar vi ett tjänsteutbud som passar dig.

 

Kontakta oss gärna redan idag så bokar vi ett besök.

LSS

VI FINNS DÄR FÖR DIG NÄR DU BEHÖVER OSS

Vi kan tillhandahålla personlig assistans till de som har rätt till insatser i form av särskilt stöd och särskild service, (LSS). Vi säkerställer att varje persons individuella behov tillgodoses och på sådant sätt att det stärker förmågan att leva ett så självständigt liv som det är möjligt.

.

 

 

STÄDNING

Städning i hemmet inklusive fönstertvätt

TVÄTTNING

Tvättning av kläder, sänglinnen etc.

INKÖP

Inköp av matvaror och andra varor

TRÄDGÅRD

Gräsklippning, häcktrimning, plantering

SNÖSKOTTNING

Normal snöskottning under vintertid

IT-SUPPORT

Hjälp med datorproblem och hemnätverk